Flyttelager Halden

På jakt etter flyttelager i Halden ? Er du i en flyttefase – eller har du bare behov for litt utleie lager til snøfreser og hagemøbler ? Flyttelager i Halden kan hjelpe!

Det er flyttelager i et sentralt minilager i Halden rett ved E6 i retning Halden. Vi tilbyr en sikker og fleksibel måte med flyttelager for bedrifter eller private. Når skal benytte flyttelager hos Minilageret i Halden får du ditt eget tempererte flyttelager i ett nytt, rent og tørt lokale uten innsyn. Når du benytter flyttelager fungerer det som ditt eget flyttelager , med egen garasjeport og du har fri tilgang til ditt flyttelager når du måtte ønske det.

Når du bruker flyttelager kan du oppbevare det du ønsker. Alt fra flyttelasset fra Halden inkludert tøy, møbler – til sesongbetont utstyr som gressklipper, ski, hagemøbler eller vinterdekk. Så lenge du ikke oppbevarer matvarer, brannfarlige objekter eller objekter i ditt utleie lager, som er ulovlig å være i besittelse av – så er det plass til alt der hvor du har ditt flyttelager!

Kontakt oss og reserver kostnadsfritt et flyttelager for folk fra Halden! Ingen forpliktelser.

 


Når du trykker Bestill vil en av våre ansatte kontakte deg for å avtale nærmere. *Prisene er inkludert rabatt. For nye kunder vil det i tillegg komme et etableringsgebyr (ink. lås) på kr. 199,-.

* obligatorisk felt