På jakt etter innbolager i Fredrikstad? Er du i en flyttefase – eller har du bare behov for innbolager til snøfreser og hagemøbler? Innbolager i Fredrikstad kan hjelpe!

Det er innbolager ved Fredrikstad ved Eventyrfabrikken i Sarpsborg. Vi tilbyr en sikker og fleksibel måte med innbolager for bedrifter eller private. Når skal benytte innbolager hos Minilageret ved Fredrikstad får du ditt eget tempererte innbolager i ett nytt, rent og tørt innbolager uten innsyn. Når du benytter innbolager fungerer det som ditt eget innbolager, med egen garasjeport og du har fri tilgang til innbolager når du måtte ønske det.

Når du bruker innbolager kan du oppbevare det du ønsker. Alt fra flyttelasset fra Fredrikstad inkludert tøy, møbler – til sesongbetont utstyr som gressklipper, ski, hagemøbler eller vinterdekk. Så lenge du ikke oppbevarer matvarer, brannfarlige objekter eller objekter i innbolager, som er ulovlig å være i besittelse av – så er det plass til alt der hvor du har ditt innbolager!

Kontakt oss og reserver kostnadsfritt innbolager for folk fra Fredrikstad! Ingen forpliktelser.


Når du trykker Bestill vil en av våre ansatte kontakte deg for å avtale nærmere. *Prisene er inkludert rabatt. For nye kunder vil det i tillegg komme et etableringsgebyr (ink. lås) på kr. 199,-.

* obligatorisk felt