Innbolagring Halden

På jakt etter innbolagring i Halden ? Er du i en flyttefase – eller har du bare behov for innbolagring til snøfreser og hagemøbler ? Innbolagring kan du gjøre i Halden !

Det er innbolagring i Halden rett ved Svinesundveien i retning Halden. Vi tilbyr en sikker og fleksibel måte med innbolagring for bedrifter eller private. Når skal benytte innbolagring hos Minilageret i Halden får du ditt eget tempererte rom for innbolagring i ett nytt, rent og tørt lager uten innsyn. Når du benytter innbolagring fungerer det som ditt eget innbolagring rom, med egen inngang og du har fri tilgang til din innbolagring når du måtte ønske det.

Når du benytter innbolagring kan du også oppbevare det du ønsker. Alt fra flyttelasset fra Halden inkludert tøy, møbler – til sesongbetont utstyr som gressklipper, ski, hagemøbler eller vinterdekk. Så lenge du ikke oppbevarer matvarer, brannfarlige objekter eller objekter i innbolagring , som er ulovlig å være i besittelse av – så er det plass til alt der hvor du har din innbolagring !

Kontakt oss og reserver kostnadsfritt innbolagring for folk fra Halden! Ingen forpliktelser.

 


Når du trykker Bestill vil en av våre ansatte kontakte deg for å avtale nærmere. *Prisene er inkludert rabatt. For nye kunder vil det i tillegg komme et etableringsgebyr (ink. lås) på kr. 199,-.

* obligatorisk felt