Lager Halden

På jakt etter lager i Halden? Er du i en flyttefase – eller har du bare behov for litt ekstra plass til snøfreser og hagemøbler? Halden Lager kan hjelpe!

Halden Lager er et sentralt minilager på Sørlifeltet på vei inn til Halden. Vi tilbyr sikker og fleksibel «gjør det selv» lager for bedrifter eller private. Når du leier et lager hos Halden Lager får du ditt eget tempererte minilager i ett nytt, rent og tørt lokale uten innsyn. Våre minilager fungerer som ditt eget lager og du har fri tilgang til lager når du måtte ønske det.

I ditt eget lager kan du oppbevare det du ønsker. Alt fra flyttelasset inkludert tøy, møbler – til sesongbetont utstyr som gressklipper, ski, hagemøbler eller vinterdekk. Så lenge du ikke oppbevarer matvarer, brannfarlige objekter eller objekter, som er ulovlig å være i besittelse av – så er det plass til alt i ditt lager!

Kontakt oss og reserver kostnadsfritt lager i Halden ! Ingen forpliktelser.

 


Når du trykker Bestill vil en av våre ansatte kontakte deg for å avtale nærmere. *Prisene er inkludert rabatt. For nye kunder vil det i tillegg komme et etableringsgebyr (ink. lås) på kr. 199,-.

* obligatorisk felt