Lager Råbekken

På jakt etter lager i Råbekken? Er du i en flyttefase – eller har du bare behov for litt ekstra plass til snøfreser og hagemøbler? Råbekken Lager kan hjelpe!

Råbekken Lager er et sentralt minilager vegg i vegg med ABB/Eventyrfabrikken i Sarpsborg. Vi tilbyr sikker og fleksibel «gjør det selv» lager for bedrifter eller private. Når du leier et lager hos Råbekken Lager får du ditt eget tempererte minilager i ett nytt, rent og tørt lokale uten innsyn. Våre minilager fungerer som ditt eget lager og du har fri tilgang til lager når du måtte ønske det.

I ditt eget lager kan du oppbevare det du ønsker. Alt fra flyttelasset inkludert tøy, møbler – til sesongbetont utstyr som gressklipper, ski, hagemøbler eller vinterdekk. Så lenge du ikke oppbevarer matvarer, brannfarlige objekter eller objekter, som er ulovlig å være i besittelse av – så er det plass til alt i ditt lager!

Kontakt oss og reserver kostnadsfritt lager for folk fra Råbekken! Ingen forpliktelser.

 


Når du trykker Bestill vil en av våre ansatte kontakte deg for å avtale nærmere. *Prisene er inkludert rabatt. For nye kunder vil det i tillegg komme et etableringsgebyr (ink. lås) på kr. 199,-.

* obligatorisk felt