Lagerutleie Sarpsborg

På jakt etter lager i Sarpsborg for en kortere eller lengre periode? Er du i en flyttefase – eller har du bare behov for litt ekstra plass til snøfreser og hagemøbler? Sarpsborg Lager kan hjelpe!

Vårt lager i Sarpsborg er et sentralt minilager vegg i vegg med ABB/Eventyrfabrikken, i Industrivn. 23, 1725 Sarpsborg.

Minilageret har nye, rene og tørre lagerlokaler, med oppvarmede lagerboder. Vi kan tilby en fleksibel lagerløsning med selvbetjente lagerrom uten innsyn, passende både for private og bedrifter. Du har fri tilgang til din lagerbod hver dag hele året, mellom 06 og 23.

I ditt eget lager kan du oppbevare det du ønsker. Du kan bruke lagerboden til alt fra innbolagring, – til sesongbetont utstyr som gressklipper, ski, hagemøbler eller vinterdekk, til arkivlager. Så lenge du ikke oppbevarer matvarer, brannfarlige objekter eller objekter, som er ulovlig å være i besittelse av – er det plass til alt i ditt lager! Bestill billig lager her – fra kun 299 kr i mnd.

Kontakt oss og reserver kostnadsfritt lager for folk fra Sarpsborg! Ingen forpliktelser.

 


Når du trykker Bestill vil en av våre ansatte kontakte deg for å avtale nærmere. *Prisene er inkludert rabatt. For nye kunder vil det i tillegg komme et etableringsgebyr (ink. lås) på kr. 199,-.

* obligatorisk felt