Lagerleie Sellebakk

På jakt etter lager til utleie i Sellebakk? Vi har lagerboder på vår avdeling i Sarpsborg. 

Trenger du flyttelager når du skal flytte – eller har du bare behov for litt ekstra plass til innbolagring, eller lagring av snøfreser og hagemøbler? Minilageret ligger sentralt i Sarpsborg, vegg i vegg med ABB/Eventyrfabrikken.

Vi tilbyr sikker og fleksibel lagring, i selvbetjente lagre for både private og bedrifter. Leier du korttidslager eller over lengre tid hos oss får du din egen tempererte lagerbod uten innsyn, i et rent, tørt og nytt lagerlokale. Dersom du leier et lagerrom hos oss har du tilgang til din bod hver dag, hele året, mellom 06 og 23.

I ditt eget lager kan du oppbevare det du ønsker. Alt fra flyttelasset inkludert tøy, møbler – til sesongbetont utstyr som gressklipper, ski, hagemøbler eller vinterdekk. Så lenge du ikke oppbevarer matvarer, brannfarlige objekter eller objekter, som er ulovlig å være i besittelse av – så er det plass til alt i ditt lager!

Kontakt oss og reserver kostnadsfritt lager for folk fra Sellebakk! Ingen forpliktelser.

 


Når du trykker Bestill vil en av våre ansatte kontakte deg for å avtale nærmere. *Prisene er inkludert rabatt. For nye kunder vil det i tillegg komme et etableringsgebyr (ink. lås) på kr. 199,-.

* obligatorisk felt