Lager Skjeberg

Er du i en flyttefase og trenger flyttelager, eller kanskje du har behov for innbolager for å lagre møbler og innbo? Om du bor i skjerberg og omegn og ser etter korttidslager eller en lagerbod du kan lagre i over lengre tid, kan vårt minilager i Sarpsborg være aktuell for deg.

I samme bygg som ABB og Eventyrfabrikken ligger vår moderne avdeling med utleie av lager i mange størrelser. Vi tilbyr selvbetjent lager, en fleksibel løsning for både bedrifter og private. Når du leier hos oss får du ditt egen tempererte lagerrom uten innsyn, i et nytt, rent og tørt lagerlokale. Leier du lagerplass hos oss får du tilgang til ditt lager når du vil mellom 06 og 23, hver dag hele året.

I ditt eget lager kan du oppbevare det du ønsker, så lenge det ikke er matvarer, brannfarlige objekter, eller objekter det er ulovlig å være i besittelse av. Du kan bruke det til alt fra arkivlager, lagring av flyttelasset med tøy og møbler – til sesongbetont utstyr som gressklipper, ski, hagemøbler eller vinterdekk.

Kontakt oss og reserver kostnadsfritt lager for folk fra Skjeberg! Ingen forpliktelser.

 


Når du trykker Bestill vil en av våre ansatte kontakte deg for å avtale nærmere. *Prisene er inkludert rabatt. For nye kunder vil det i tillegg komme et etableringsgebyr (ink. lås) på kr. 199,-.

* obligatorisk felt