Lager Torp

På jakt etter lager i Torp? Er du på jakt etter et innbolager for å lagre møbler og innbo? Er du kanskje i en flyttefase og trenger flyttelager, eller har du bare behov for litt ekstra plass til snøfreser og hagemøbler? Da har vi lagerlokalet for deg!

I Sarpsborg har vi en avdeling med tempererte lagerboder som er tørre, rene og uten innsyn. Avdelingen ligger sentralt, vegg i vegg med ABB og Eventyrfabrikken.

Vi tilbyr sikker og fleksibel «gjør det selv» lager for bedrifter eller private. Når du leier hos oss får du altså et selvbetjent lager som er temperert og uten innsyn. Lokalet er  nytt, rent og tørt. Våre minilager fungerer som din egen lagerbod, og du har tilgang når du ønsker mellom 06 og 23, hver dag, hele året.

I ditt lagerrom kan du oppbevare det du ønsker. Alt fra flyttelasset inkludert tøy, møbler – til sesongbetont utstyr som gressklipper, ski, hagemøbler eller vinterdekk. Det er også mulig å bruke det som arkivlager. Så lenge du ikke oppbevarer matvarer, brannfarlige objekter eller objekter, som er ulovlig å være i besittelse av – så er det plass til alt i ditt lager!

Kontakt oss og reserver kostnadsfritt lager for folk fra Torp! Ingen forpliktelser.

 


Når du trykker Bestill vil en av våre ansatte kontakte deg for å avtale nærmere. *Prisene er inkludert rabatt. For nye kunder vil det i tillegg komme et etableringsgebyr (ink. lås) på kr. 199,-.

* obligatorisk felt