Lager Varteig

På jakt etter lager i Varteig? Er du i en flyttefase og trenger flyttelager – eller har du bare behov for litt ekstra plass til snøfreser og hagemøbler? Varteig Lager kan hjelpe!

Varteig Lager er et sentralt minilager vegg i vegg med ABB/Eventyrfabrikken i Sarpsborg. Vi tilbyr sikker og fleksibel «gjør det selv» lager for bedrifter eller private. Når du leier lagerplass hos oss får du et temperert, selvbetjent lager  i et nytt, rent og tørt lokale uten innsyn. Våre minilager fungerer som ditt eget lager og du har fri tilgang når du måtte ønske det.

I din egen lagerbod kan du oppbevare det du ønsker. Alt fra flyttelasset inkludert tøy, møbler – til sesongbetont utstyr som gressklipper, ski, hagemøbler eller vinterdekk. Det er også mulig å bruke boden til arkivlager dersom du skulle ha behov for det. Så lenge du ikke oppbevarer matvarer, brannfarlige objekter eller objekter, som er ulovlig å være i besittelse av – så er det plass til alt i ditt lager!

Kontakt oss og reserver kostnadsfritt lager i Varteig! Ingen forpliktelser.

 


Når du trykker Bestill vil en av våre ansatte kontakte deg for å avtale nærmere. *Prisene er inkludert rabatt. For nye kunder vil det i tillegg komme et etableringsgebyr (ink. lås) på kr. 199,-.

* obligatorisk felt