På jakt etter lagerplass i Grålum? Er du i en flyttefase – eller har du bare behov for litt ekstra plass til snøfreser og hagemøbler? Vår lagerplass i Grålum kan hjelpe!

Vi har lagerplass i et sentralt minilager ved Grålum rett ved Eventyrfabrikken i Sarpsborg. Vi tilbyr sikker og fleksibel «gjør det selv» lagerplass for bedrifter eller private. Når du leier en lagerplass hos Minilageret i Grålum får du ditt eget tempererte lagerplass i ett nytt, rent og tørt lokale uten innsyn. Vår lagerplass fungerer som ditt eget lagerplass , med egen garasjeport og du har fri tilgang til din lagerplass når du måtte ønske det.

I din eget lagerplass kan du oppbevare det du ønsker. Alt fra flyttelasset fra Grålum inkludert tøy, møbler – til sesongbetont utstyr som gressklipper, ski, hagemøbler eller vinterdekk. Så lenge du ikke oppbevarer matvarer, brannfarlige objekter eller objekter i lagerplass, som er ulovlig å være i besittelse av – så er det plass til alt i din lagerplass!

Kontakt oss og reserver kostnadsfritt et lagerplass for folk fra Grålum! Ingen forpliktelser.


Når du trykker Bestill vil en av våre ansatte kontakte deg for å avtale nærmere. *Prisene er inkludert rabatt. For nye kunder vil det i tillegg komme et etableringsgebyr (ink. lås) på kr. 199,-.

* obligatorisk felt