På jakt etter lagerrom i Sarpsborg? Er du i en flyttefase – eller har du bare behov for litt ekstra plass til snøfreser og hagemøbler? Våre lagerrom kan hjelpe!

Vi har lagerrom i et sentralt minilagerrom vegg i vegg med ABB/Eventyrfabrikken i Sarpsborg. Vi tilbyr sikre og fleksible «gjør det selv» lagerrom for bedrifter eller private. Når du leier et lagerrom hos Minilageret får du ditt eget tempererte lagerrom i ett nytt, rent og tørt lokale uten innsyn. Våre lagerrom fungerer som ditt eget lagerrom, med egen garasjeport og du har fri tilgang til lagerrom når du måtte ønske det.

I ditt eget lagerrom kan du oppbevare det du ønsker. Alt fra flyttelasset inkludert tøy, møbler – til sesongbetont utstyr som gressklipper, ski, hagemøbler eller vinterdekk. Så lenge du ikke oppbevarer matvarer, brannfarlige objekter eller objekter, som er ulovlig å være i besittelse av – så er det plass til alt i ditt lagerrom!

Kontakt oss og reserver kostnadsfritt et lagerrom for folk fra Sarpsborg! Ingen forpliktelser.


Når du trykker Bestill vil en av våre ansatte kontakte deg for å avtale nærmere. *Prisene er inkludert rabatt. For nye kunder vil det i tillegg komme et etableringsgebyr (ink. lås) på kr. 199,-.

* obligatorisk felt