Lagerutleie Halden

På jakt etter lagerutleie i Halden ? Er du i en flyttefase – eller har du bare behov for lagerutleie til snøfreser og hagemøbler ? Lagerutleie i Halden kan hjelpe!

Det er lagerutleie i Halden rett ved Sørlifeltet på vei inn til Halden. Vi tilbyr en sikker og fleksibel måte med lagerutleie for bedrifter eller private. Når skal benytte lagerutleie hos Minilageret i Halden får du ditt eget tempererte lagerutleie i ett nytt, rent og tørt lagerutleie uten innsyn. Når du benytter lagerutleie fungerer det som ditt eget lagerutleie , med egen garasjeport og du har fri tilgang til ditt lagerutleie når du måtte ønske det.

Når du bruker lagerutleie kan du oppbevare det du ønsker. Alt fra flyttelasset fra Halden inkludert tøy, møbler – til sesongbetont utstyr som gressklipper, ski, hagemøbler eller vinterdekk. Så lenge du ikke oppbevarer matvarer, brannfarlige objekter eller objekter i lagerutleie, som er ulovlig å være i besittelse av – så er det plass til alt der hvor du har ditt lagerutleie !

Kontakt oss og reserver kostnadsfritt lagerutleie for folk fra Halden! Ingen forpliktelser.

 


Når du trykker Bestill vil en av våre ansatte kontakte deg for å avtale nærmere. *Prisene er inkludert rabatt. For nye kunder vil det i tillegg komme et etableringsgebyr (ink. lås) på kr. 199,-.

* obligatorisk felt