På jakt etter lagerutleie i Sarpsborg? Er du i en flyttefase – eller har du bare behov for lagerutleie til snøfreser og hagemøbler? Lagerutleie i Sarpsborg kan hjelpe!

Det er lagerutleie i Sarpsborg rett ved ABB/Eventyrfabrikken i Sarpsborg. Vi tilbyr en sikker og fleksibel måte med lagerutleie for bedrifter eller private. Når skal benytte lagerutleie hos Minilageret i Sarpsborg får du ditt eget tempererte lagerutleie i ett nytt, rent og tørt lagerutleie uten innsyn. Når du benytter lagerutleie fungerer det som ditt eget lagerutleie , med egen garasjeport og du har fri tilgang til ditt lagerutleie når du måtte ønske det.

Når du bruker lagerutleie kan du oppbevare det du ønsker. Alt fra flyttelasset fra Sarpsborg inkludert tøy, møbler – til sesongbetont utstyr som gressklipper, ski, hagemøbler eller vinterdekk. Så lenge du ikke oppbevarer matvarer, brannfarlige objekter eller objekter i lagerutleie, som er ulovlig å være i besittelse av – så er det plass til alt der hvor du har ditt lagerutleie !

Kontakt oss og reserver kostnadsfritt lagerutleie for folk fra Sarpsborg! Ingen forpliktelser.


Når du trykker Bestill vil en av våre ansatte kontakte deg for å avtale nærmere. *Prisene er inkludert rabatt. For nye kunder vil det i tillegg komme et etableringsgebyr (ink. lås) på kr. 199,-.

* obligatorisk felt