På jakt etter lagring av møbler i Rolvsøy? Er du i en flyttefase – eller har du bare behov for lagring av møbler til snøfreser og hagemøbler? Lagring av møbler kan du gjøre i Rolvsøy!

Det er lagring av møbler i Rolvsøy rett ved ABB/Eventyrfabrikken i Sarpsborg. Vi tilbyr en sikker og fleksibel måte med lagring av møbler for bedrifter eller private. Når skal benytte lagring av møbler hos Minilageret i Rolvsøy får du ditt eget tempererte lagring av møbler i ett nytt, rent og tørt lagring av møbler uten innsyn. Når du benytter lagring av møbler fungerer det som ditt eget lagring av møbler rom, med egen garasjeport og du har fri tilgang til din lagring av møbler når du måtte ønske det.

Når du benytter lagring av møbler kan du også oppbevare det du ønsker. Alt fra flyttelasset fra Rolvsøy inkludert tøy, møbler – til sesongutstyr som gressklipper, ski, hagemøbler eller vinterdekk. Så lenge du ikke oppbevarer matvarer, brannfarlige objekter eller objekter i lagring av møbler, som er ulovlig å være i besittelse av – så er det plass til alt der hvor du har din lagring av møbler!

Kontakt oss og reserver kostnadsfritt lagring av møbler for folk fra Rolvsøy! Ingen forpliktelser.


Når du trykker Bestill vil en av våre ansatte kontakte deg for å avtale nærmere. *Prisene er inkludert rabatt. For nye kunder vil det i tillegg komme et etableringsgebyr (ink. lås) på kr. 199,-.

* obligatorisk felt