På jakt etter lagring i Sarpsborg? Er du i en flyttefase – eller har du bare behov for lagring til snøfreser og hagemøbler? Lagring kan du gjøre i Sarpsborg!

Det er lagring i Sarpsborg rett ved ABB / Eventyrfabrikken i Sarpsborg. Vi tilbyr en sikker og fleksibel måte med lagring for bedrifter eller private. Når skal benytte lagring hos Minilageret i Sarpsborg får du ditt eget tempererte rom for lagring i ett nytt, rent og tørt lager uten innsyn. Når du benytter lagring fungerer det som ditt eget lagring rom  , med egen garasjeport og du har fri tilgang til din lagring når du måtte ønske det.

Når du benytter lagring kan du også oppbevare det du ønsker. Alt fra flyttelasset fra Sarpsborg inkludert tøy, møbler – til sesongbetont utstyr som gressklipper, ski, hagemøbler eller vinterdekk. Så lenge du ikke oppbevarer matvarer, brannfarlige objekter eller objekter i lagring, som er ulovlig å være i besittelse av – så er det plass til alt der hvor du har din lagring!

Kontakt oss og reserver kostnadsfritt lagring for folk fra Sarpsborg! Ingen forpliktelser.


Når du trykker Bestill vil en av våre ansatte kontakte deg for å avtale nærmere. *Prisene er inkludert rabatt. For nye kunder vil det i tillegg komme et etableringsgebyr (ink. lås) på kr. 199,-.

* obligatorisk felt