På jakt etter å leie lager i Torp? Er du i en flyttefase – eller har du bare behov for litt ekstra plass til snøfreser og hagemøbler? Å leie lager i Torp kan hjelpe!

Du kan leie lager i et sentralt minilager ved Torp rett ved ABB / Eventyrfabrikken i Sarpsborg. Vi tilbyr en sikker og fleksibel måte å leie lager på for bedrifter eller private. Når skal leie lager hos Minilageret i Torp får du ditt eget tempererte leie lager i ett nytt, rent og tørt lokale uten innsyn. Når du leie lager fungerer det som ditt eget leie lager, med egen garasjeport og du har fri tilgang til ditt leie lager når du måtte ønske det.

Når du leie lager kan du oppbevare det du ønsker. Alt fra flyttelasset fra Torp inkludert tøy, møbler – til sesongbetont utstyr som gressklipper, ski, hagemøbler eller vinterdekk. Så lenge du ikke oppbevarer matvarer, brannfarlige objekter eller objekter der du leie lager, som er ulovlig å være i besittelse av – så er det plass til alt der hvor du leie lager!

Kontakt oss og reserver kostnadsfritt et sted å leie lager for folk fra Torp! Ingen forpliktelser.


Når du trykker Bestill vil en av våre ansatte kontakte deg for å avtale nærmere. *Prisene er inkludert rabatt. For nye kunder vil det i tillegg komme et etableringsgebyr (ink. lås) på kr. 199,-.

* obligatorisk felt