Leie lagerplass Halden

På jakt etter å leie lagerplass i Halden ? Er du i en flyttefase – eller har du bare behov for litt ekstra lagerplass til snøfreser og hagemøbler ? Å leie lagerplass i Halden kan hjelpe!

Du kan leie lagerplass i et sentralt minilagerplass ved Halden rett ved Rygge Storsenter i Moss. Vi tilbyr en sikker og fleksibel måte å leie lagerplass på for bedrifter eller private. Når skal leie lagerplass hos Minilageret i Halden får du ditt eget tempererte leie lagerplass i ett nytt, rent og tørt lokale uten innsyn. Når du leie lagerplass fungerer det som ditt eget leie lagerplass , med egen garasjeport og du har fri tilgang til ditt leie lagerplass når du måtte ønske det.

Når du leie lagerplass kan du oppbevare det du ønsker. Alt fra flyttelasset fra Halden inkludert tøy, møbler – til sesongbetont utstyr som gressklipper, ski, hagemøbler eller vinterdekk. Så lenge du ikke oppbevarer matvarer, brannfarlige objekter eller objekter der du leie lagerplass, som er ulovlig å være i besittelse av – så er det plass til alt der hvor du leie lagerplass!

Kontakt oss og reserver kostnadsfritt et sted å leie lagerplass for folk fra Halden! Ingen forpliktelser.

 


Når du trykker Bestill vil en av våre ansatte kontakte deg for å avtale nærmere. *Prisene er inkludert rabatt. For nye kunder vil det i tillegg komme et etableringsgebyr (ink. lås) på kr. 199,-.

* obligatorisk felt