På jakt etter mellomlagring i Sarpsborg? Er du i en flyttefase – eller har du bare behov for litt utleie lager til snøfreser og hagemøbler? Mellomlagring i Sarpsborg kan hjelpe!

Det er mellomlagring i Sarpsborg rett ved ABB / Eventyrfabrikken i Sarpsborg. Vi tilbyr en sikker og fleksibel måte med mellomlagring for bedrifter eller private. Når skal benytte mellomlagring hos Minilageret i Sarpsborg får du din eget tempererte mellomlagring i ett nytt, rent og tørt mellomlagring uten innsyn. Når du benytter mellomlagring fungerer det som ditt eget  mellomlagring , med egen garasjeport og du har fri tilgang til mellomlagring når du måtte ønske det.

Når du bruker mellomlagring kan du oppbevare det du ønsker. Alt fra flyttelasset fra Sarpsborg inkludert tøy, møbler – til sesongbetont utstyr som gressklipper, ski, hagemøbler eller vinterdekk. Så lenge du ikke oppbevarer matvarer, brannfarlige objekter eller objekter i mellomlagring, som er ulovlig å være i besittelse av – så er det plass til alt der hvor du har ditt mellomlagring !

Kontakt oss og reserver kostnadsfritt mellomlagring for folk fra Sarpsborg! Ingen forpliktelser.


Når du trykker Bestill vil en av våre ansatte kontakte deg for å avtale nærmere. *Prisene er inkludert rabatt. For nye kunder vil det i tillegg komme et etableringsgebyr (ink. lås) på kr. 199,-.

* obligatorisk felt