Minilager bedrift

Minilager Norge i Sarpsborg tilbyr nå «Minilager Bedrift» – Perfekte lager fra 20 – 300 m2 til små og mellomstore bedrifter som trenger fleksible lager til sin bedrift.

Bedriftslager er unike og rimelige løsninger for alle bedrifter på jakt etter lager, verksted eller oppbevaring. Enten du har et nyetablert selskap eller har brukt din egen garasje som bedrift lager i åresvis. La privat være privat og lei deg et sentralt bedrift lager rett ved E6 og handelssentrum i Sarpsborg. Beskytt og sikre dine verdier og utstyr fra fukt og tyveri. En perfekt måte å kjapt kunne starte opp sin egen bedrift med eget lager uten store investeringer!

Alle bedrift lager har strømuttak og du kan innrede lager på den måte du selv ønsker. Du og dine ansatte har tilgang til bedrift lager hele uken fra morgen til kveld. Bedrift lager er selvfølgelig utstyrt med innbrudds- og brannalarmsentral, videoovervåket, skadedyrkontroll og har personlig ettersyn av Minilager Norge sine ansatte. Dere får deres eget bedrift lager som er tempererte, rene og tørre, uten innsyn – rett ved ABB i Sarpsborg.

Kontakt oss og reserver kostnadsfritt bedrift lager til privat eller bedrift fra Sarpsborg! Ingen forpliktelser.

bilde 5 (1)

bilde 2 (2)

bilde 1 (2)

 

 


Når du trykker Bestill vil en av våre ansatte kontakte deg for å avtale nærmere. *Prisene er inkludert rabatt. For nye kunder vil det i tillegg komme et etableringsgebyr (ink. lås) på kr. 199,-.

* obligatorisk felt