Minilager Halden

På jakt etter minilager i Halden ? Er du i en flyttefase – eller har du bare behov for litt utleie lager til snøfreser og hagemøbler ? Minilager i Halden kan hjelpe!

Det er minilager i Halden rett ved Sørlifeltet på vei inn til Halden. Vi tilbyr en sikker og fleksibel måte med minilager for bedrifter eller private. Når skal benytte minilager hos Minilageret i Halden får du ditt eget tempererte minilager i ett nytt, rent og tørt minilager uten innsyn. Når du benytter minilager fungerer det som ditt eget minilager , med egen garasjeport og du har fri tilgang til minilager når du måtte ønske det.

Når du bruker minilager kan du oppbevare det du ønsker. Alt fra flyttelasset fra Halden inkludert tøy, møbler – til sesongbetont utstyr som gressklipper, ski, hagemøbler eller vinterdekk. Så lenge du ikke oppbevarer matvarer, brannfarlige objekter eller objekter i minilager, som er ulovlig å være i besittelse av – så er det plass til alt der hvor du har ditt minilager !

Kontakt oss og reserver kostnadsfritt et minilager for folk fra Halden! Ingen forpliktelser.

 


Når du trykker Bestill vil en av våre ansatte kontakte deg for å avtale nærmere. *Prisene er inkludert rabatt. For nye kunder vil det i tillegg komme et etableringsgebyr (ink. lås) på kr. 199,-.

* obligatorisk felt