Smålager Rakkestad

På jakt etter smålager i Rakkestad? Er du i en flyttefase – eller har du bare behov for smålager til snøfreser og hagemøbler? Smålager i Rakkestad kan hjelpe!

Det er smålager i Rakkestad rett ved ABB / Eventyrfabrikken i Sarpsborg. Vi tilbyr en sikker og fleksibel måte med smålager for bedrifter eller private. Når skal benytte smålager hos Minilageret i Rakkestad får du ditt eget tempererte smålager i ett nytt, rent og tørt smålager uten innsyn. Når du benytter smålager fungerer det som ditt eget smålager, med egen garasjeport og du har fri tilgang til ditt smålager når du måtte ønske det.

Når du bruker smålager kan du oppbevare det du ønsker. Alt fra flyttelasset fra Rakkestad inkludert tøy, møbler – til sesongbetont utstyr som gressklipper, ski, hagemøbler eller vinterdekk. Så lenge du ikke oppbevarer matvarer, brannfarlige objekter eller objekter i smålager, som er ulovlig å være i besittelse av – så er det plass til alt der hvor du har ditt smålager!

Kontakt oss og reserver kostnadsfritt smålager for folk fra Rakkestad! Ingen forpliktelser.

 


Når du trykker Bestill vil en av våre ansatte kontakte deg for å avtale nærmere. *Prisene er inkludert rabatt. For nye kunder vil det i tillegg komme et etableringsgebyr (ink. lås) på kr. 199,-.

* obligatorisk felt