På jakt etter utleie lager i Sarpsborg? Er du i en flyttefase – eller har du bare behov for utleie lager til snøfreser og hagemøbler? Utleie lager i Sarpsborg kan hjelpe!

Det er utleie lager i Sarpsborg rett ved ABB / Eventyrfabrikken i Sarpsborg. Vi tilbyr en sikker og fleksibel måte med utleie lager for bedrifter eller private. Når skal benytte utleie lager hos Minilageret i Sarpsborg får du ditt eget tempererte utleie lager i ett nytt, rent og tørt utleie lager uten innsyn. Når du benytter utleie lager fungerer det som ditt eget utleie lager , med egen garasjeport og du har fri tilgang til ditt utleie lager når du måtte ønske det.

Når du bruker utleie lager kan du oppbevare det du ønsker. Alt fra flyttelasset fra Sarpsborg inkludert tøy, møbler – til sesongbetont utstyr som gressklipper, ski, hagemøbler eller vinterdekk. Så lenge du ikke oppbevarer matvarer, brannfarlige objekter eller objekter i utleie lager, som er ulovlig å være i besittelse av – så er det plass til alt der hvor du har ditt utleie lager !

Kontakt oss og reserver kostnadsfritt utleie lager for folk fra Sarpsborg! Ingen forpliktelser.


Når du trykker Bestill vil en av våre ansatte kontakte deg for å avtale nærmere. *Prisene er inkludert rabatt. For nye kunder vil det i tillegg komme et etableringsgebyr (ink. lås) på kr. 199,-.

* obligatorisk felt